Call +44 (0)20 7953 7796
Basket:
0 Items £0.00

Your basket is empty. Why not add some items?

Shop

De ce Reception Academy?

Materiale de curs si Calitatea Fromarii

Cursurile noastre sunt bazate pe cerintele specifice ale hotelurilor,atunci cand cauta sa angajeze personal.

Formarea are loc intr-un mediu,hotel replicat folosind receptie la hotel si de formare recuzita. Procedurile de hotel si interactiunile cu oaspetii sunt practicate pentru a va pregati in a incepe munca din prima zi la noul loc de munca.

Ne vom concentra pe partea din fata a departamentului casa si scopul de a va face un, profesionist de exceptie in aceste zona.

Trainerii nostrii au ani de experienta in industrie si vor impartasi cunostiintele si secrete ale comertului lor cu tine.

Sesiunile de recrutare incluse pot oferi studentilor indrumari valoroase in a scrie un CV, de a-si forma abilitatile pentru interviu si cum sa inceapa cariera.

Suntem incantati sa va informam ca aceste cursuri sunt oficial aprobate de catre Institutul de Hospitalitate oferindu-va astfel o optine perfecta pentru o cariera in industria hoteliera. Cursurile sunt recunoscute in special pentru calitate, innovatie si pentru ca sunt in mod specific create pentru a raspunde cerintelor industriei hoteliere din intreaga lume.

Oportunitati De Angajare

800 de angajatori in ospitalitate, cum ar fi Hilton, Marriot, Intercontinental, Park Plaza, sunt inregistrati in sistemul nostru de recrutare.

Angajatorii nostrii au acces frecvent la profilul studentilor, publicat pe site-ul nostru pentru a recruta candidatii.

Vom promova in mod activ absolventii nostrii la hotelurii pentru a-i ajuta in ocuparea locului de munca. Vom mentine o rata de ocupare de succes de 90-95% la finalizarea cursului de 3 saptamani de receptionist la hotel si PMS Opera.

Valoare Pentru Bani

Ne propunem continu in a mentine costul cursului accesibil, pentru a da persoanelor fizice pasionate, posibilitatea de a face visele lor sa devina realitate.

Intr-o singura luna acoperim abilitatile necesare pentru a te duce la ocuparea locului de munca in hoteluri,economisind timp si bani.

Alte cursuri de receptioneri in Londra costa pana la £400 pentru numai o singura zi de seminar si nu includ formarea software sau de asistenta cu ocuparea locului de munca!

Cele 3 saptamani de formare ca receptioner la hotel si PMS Opera sunt recunoscute in industria globala, conecteaza studentii cu angajatorii si costa doar £799.

Comoditate Si Flexibilitate

Sesiunile de instruire in general sunt de 4 ore pe zi oferind studentilor in acelasi timp sa-si castige existenta.

Trei sesiuni de timp diferite permit studentilor de a alege momentul cel mai potrivit din programul lor.

Cursurile din week-end sunt oferite studentilor pentru a-i ajuta in ocuparea locului de munca cu norma intreaga si pentru a le schimba cariera.Exista posibilitatea platii cursului in rate.

Ori de cate ori este posibil vom incerca sa ajutam studentii,permitandu-le sa -si schimbe data de incepere a cursului in caz de circumstante neprevazute. Modificarile vor suporta o taxa de administrare.

Cine ar trebui sa urmeze cursuri la Academia De Receptie?

Oricine,nationalitate si orice varsta,se pot alatura cursului.

80% dintre studentii nostrii sunt din alte parti ale lumii si vorbesc limba engleza ca a doua limba.

70% dintre studentii nostrii sunt recomandari din partea altor studenti care au urmat cursul sau au fost recomandati de angajatorii hotelieri,care pretuiesc acest curs de formare.

“Noi dam ceea ce promitem" citeste comentariile noastre studentesti:

“This is not only a course but a real life experience. I recommend this wonderful course if you're looking to really make a career in this field. Reception Academy is a place where you will get full support of a wonderful team from whom you learn real life lessons. Thank you so much for all you did for me.” Alexandrina Matei

“Thank you Reception Academy for the opportunities I gained with your help! I will always remember the things you taught us. Special thanks to the best trainer ever, I really miss his classes and his "common sense" sentences I would certainly recommend this course to those who want a career in Hospitality. In 2 weeks after I graduated, I got a job in a lovely boutique hotel, Cranley. Thank you again!" Iulia Armanu

"The best decision I ever made with this class! It's fantastic, I had the best trainer in the world! I came with all the pleasure and all the happiness in the world every morning thanks to my trainer! Everything was great, best colleagues, best trainer, best course! It covers everything for a Receptionist, check in, check out, handling complaints, behaviour, attitude and positivism. I recommend this class to everyone who wants to work in a hotel! Thank you once again Reception Academy!" Teodora Gomoescu

Worried about Brexit?

Don't be. There is a good reason why Brexit may actually help you to boost your Hotel Career. Click here and find out why.